Het testbezoek

Stap voor stap

Ervaar de kracht: kom het zelf beleven

Uw voorkeur voor de kracht van een massage is uiterst persoonlijk, zoals een proefrit in een auto u laat ervaren welk model het best rijdt. Kom proefzitten in onze massagebaden om zelf de massagekracht te ervaren. Het helpt u te investeren in een massagebad naar volledige tevredenheid. Maak een afspraak in onze showroom in Rijen (NB) voor een proefzit in onze massagebaden. Hiermee verwerft u tevens het recht op onze 90-dagen Niet Goed, Geld Terug-garantie.

In 4 stappen uw voorkeur ontdekken

Geen zin om direct terug te reizen?

Komt u graag onze Silverspas massagebaden ervaren, maar is Brabant ver voor u reizen? We bieden u graag een gratis overnachting in de omgeving aan. Combineer uw massagebad-ervaring met een citytrip of activiteit in de buurt en ontdek de prachtige Brabantse omgeving van onze showroom en eigen massagebaden-fabriek. Ervaar onze baden en ga er samen weer eens lekker tussenuit.

90 dagen Niet Goed, Geld Terug-garantie

Silverspas verbetert met voelbaar krachtige massage de lichamelijke en geestelijke kwaliteit van leven. We garanderen niets minder dan 100% tevredenheid met uw massagebad. Dankzij onze 100% onvoorwaardelijke 90 dagen Niet Goed, Geld Terug-garantie kunt u het bad eerst op uw gemak zelf ervaren: de overtreffende trap van zelf uitproberen.

Download de voorwaarden voor de Niet Goed, Geld Terug-garantie (PDF).

Zelf uitproberen?

Maak een afspraak in onze showroom in Rijen (NB) voor een proefzit in onze massagebaden. Hiermee verwerft u tevens het recht op onze 90-dagen Niet Goed, Geld Terug-garantie.

Plan een afspraak

Kennersgeheimen onthuld!
Download de Jacuzzi Kennisgids 2018

Kenners kennen de invloed van de bouwwijze op de massagekracht, het energieverbruik en de levensduur. Download de Jacuzzi Kennisgids en kies de beste van 2 totaal verschillende bouwwijzen, ontdek het ideale land van afkomst van een jacuzzi en lees over de 3 belangrijkste bijkomende kosten naast de aanschafprijs.

Download Jacuzzi Kennisgids 2018