Massagebad in plaats van een jacuzzi buiten in de tuin

Een massagebad in plaats van een jacuzzi buiten in de tuin: altijd aangenaam op temperatuur en toch verrassend zuinig. Vakkundig geïsoleerd zoals een nieuwbouwwoning, dankzij onze Klimaatkamerbouw®. Zodat het energieverbruik ontzettend meevalt.

Het massagebad staat net als een jacuzzi in de tuin altijd voor u klaar, op een aangename 38°C. De ideale temperatuur om er zowel in de lente, zomer, herfst als winter in te stappen en te genieten van een warm bad. Een massagebad zoals een buiten jacuzzi die 24/7 gebruiksklaar is, terwijl dat u slechts €1 per dag aan energie hoeft te kosten. Hoe dat kan? Wij bouwen uw bad in eigen fabriek, op basis van onze innovatieve bouwwijze. Gebaseerd op tientallen jaren ervaring in de jacuzzi-branche, aangevuld met diepgaande engineers-expertise.

Massagebad in plaats van een jacuzzi in de tuin: altijd op temperatuur

Wij zorgen ervoor dat uw massagebad net als een buiten jacuzzi altijd op temperatuur is. Echter, zonder dat dit veel energie hoeft te kosten. Dat betekent dat u een massagebad in plaats van een jacuzzi kunt kopen. Voor buiten, waar u zowel in de zomer als winter onbezorgd gebruik van kunt maken.

En het voordeel van een massagebad boven een jacuzzi in de tuin? Kies voor een krachtige massage om de spieren los te maken en om de gezondheidsvoordelen van verblijf in warm water te genieten. Een massagebad in plaats van een jacuzzi voor buiten is de ideale keuze voor een gezonde levensstijl op basis van ontspanning voor de spieren. Kies een bad voor meer dan ontspannen momenten, dankzij massages met de menselijke kracht en impact van een masseur.

Uitstekende isolatie voor minimaal energieverbruik

Die uitstekende isolatie in het massagebad is het resultaat van onze unieke bouwwijze. We hergebruiken restwarmte van de pompen, door de hoge temperaturen door te laten dringen in het badwater. Een gratis verwarmingselement om het traditionele energieslurpende verwarmingselement grotendeels te ontlasten.

Een slimme keuze voor uw massagebad, waardoor het energieverbruik stukken lager uitvalt dan bij een jacuzzi in de tuin. Uw bad is 24 uur per dag, 7 dagen per week op temperatuur. Voor slechts €1 per dag aan energie, zwart-op-wit gegarandeerd door de energiemeter die we gratis meeleveren. We durven u als enige een keiharde Energieverbruiksgarantie aan te bieden, waarbij we een eventueel hoger verbruik meteen aan u terugbetalen. Geen zorgen over het energieverbruik, zodat u voordelig gebruik kunt maken van uw massagebad in plaats van een jacuzzi voor buiten.

Geen jacuzzi kopen voor buiten

Een jacuzzi kopen voor buiten? Kies liever voor een massagebad. En kijk dan goed naar de gebruikte techniek voor de isolatie. Onze unieke Klimaatkamerbouw® garandeert 100% hergebruik van de restwarmte van de pompen, om daar het water in het bad mee te verwarmen. Maximale isolatie en een keiharde Energieverbruiksgarantie met de energiemeter, om geen twijfel te laten bestaan over het lage energieverbruik.

Benieuwd naar de bouwwijze, onze Klimaatkamerbouw en het energieverbruik van uw massagebad in plaats van een jacuzzi voor buiten? Neem contact met ons op, dan vertelt onze productspecialist u daar graag meer over.

Kennersgeheimen onthuld!
Download de Jacuzzi Kennisgids 2018

Kenners kennen de invloed van de bouwwijze op de massagekracht, het energieverbruik en de levensduur. Download de Jacuzzi Kennisgids en kies de beste van 2 totaal verschillende bouwwijzen, ontdek het ideale land van afkomst van een jacuzzi en lees over de 3 belangrijkste bijkomende kosten naast de aanschafprijs.

Download Jacuzzi Kennisgids 2018