De stille kracht van Silverspas

Fluisterstille massage: slechts de werveling van het water

Massage in mentale rust

Massage verbetert zowel het lichamelijk als geestelijk welzijn, bijvoorbeeld door u af te sluiten van stress en mentaal te herladen. Het geluidsniveau is van grote invloed op de ervaren rust en ontspanning tijdens een krachtige massage. Juist op het moment dat u het massagebad gebruikt draagt uitstekende geluidsisolatie bij aan de mentale voordelen van massage.

Minimale belasting met maximale isolatie

Minimale belasting

Dankzij de minimale belasting en de optimale plaatsing van de massagepompen produceren de pompen minder geluid en blijft het korte en vloeiende leidingwerk vrij van trillingen. Het helpt u in ontspannende stilte te herladen, zelfs tijdens een massage met de menselijke kracht en impact van een masseur.

Maximale isolatie

Alle onderdelen in Silverspas massagebaden bevinden zich dankzij de innovatieve klimaatkamerbouw binnen de geïsoleerde ruimte achter de sterk geluiddempende omkasting. Dit beperkt het hoorbare geluidsniveau. Zelfs tijdens een maximale massage in de Sterkst®-krachtconfiguratie is het massagebad fluisterstil. U hoort alleen de werveling van het water.

Stil in standby én tijdens gebruik

In standby: stiller dan een koelkast

In standby is alleen de filterpomp in uw Silverspas massagebad actief. Met de slechts 47 dB die deze produceert is die stiller dan een koelkast. Vanaf een paar meter afstand zal u het bad zelfs helemaal niet meer horen.

Tijdens het gebruik: stiller dan een vaatwasser

Tijdens gebruik is een Silverspas massagebad met slechts 67 dB stiller dan een vaatwasser. Met de extra krachtige Turbomassage® daarbij loopt dit een paar decibel op, die eenvoudig zullen worden overstemd door de wervelingen van het water.

Kennersgeheimen onthuld!
Download de Jacuzzi Kennisgids 2024

  • Wat kost een jacuzzi echt
  • Voorkom een miskoop
  • Herken de energieslurpers
  • 30 kritische vragen aan de verkoper
  • Meer dan 25.000x gedownload

Download Jacuzzi Kennisgids 2024
Kennisgids