Massagebad of jacuzzi kopen: de verschillen

Een massagebad kopen in plaats van een jacuzzi: direct bij de fabrikant in Nederland. Dat betekent hoge kwaliteit voor een lage prijs. Profiteer van keiharde garantie om minimaal 10 jaar zorgeloos gebruik te maken van uw massagebad, zoals jacuzzi’s dat onmogelijk kunnen bieden.

Ontdek onze baden voor 3, 4, 5 of 6 personen, net als de commerciële keuze voor 7 personen. Het bad heeft verschillende krachtige massagezitjes en is volledig geïsoleerd voor een minimaal energieverbruik. Sterker nog, met een investering in onze baden en unieke bouwwijze kunnen de kosten per maand enorm omlaag. Dat betekent dat u voor €1 per dag op ieder moment in uw massagebad kunt, een energieverbruik lager dan dat van de meeste jacuzzi’s. Het massagebad staat daarvoor 24 uur per dag, 7 dagen per week perfect op temperatuur voor u klaar. Met krachtige massage, met de kracht en impact van een menselijke masseur.

Massagebad: 3 tot 6-persoons

Het massagebad is net als een jacuzzi geschikt voor 3 tot 6 of zelfs 7 personen, afhankelijk van het model dat u kiest:

Uiteraard kunt u het massagebad ook met 5 personen of gewoon met 2 personen gebruiken. Onze baden bieden diverse mogelijkheden om de massagekracht per zitje af te stellen op de manier zoals u daar gebruik van wilt maken. In de grotere modellen zijn er naast de massagezitjes cooldown-zitjes beschikbaar, om even bij te komen van de ontspannende massage. Het grote verschil tussen onze baden en een jacuzzi is de massagekracht. In onze massagebaden profiteert u in alle zitjes van maximale massagekracht, voor een bad dat meer biedt dan een jacuzzi.

Kosten van een massagebad of een jacuzzi

U kunt uw massagebad kopen bij ons in de showroom, aangrenzend aan onze eigen fabriek waar u zelfs even een kijkje kunt komen nemen. We laten u daar graag zien hoe we werken aan onze unieke Klimaatkamerbouw®, waarmee we zorgen voor een revolutie qua energiekosten. Lager dan in de gemiddelde jacuzzi, ondanks de veel grotere massagekracht.

De jacuzzi prijs en die van een massagebad bestaan namelijk uit meer dan de aanschafprijs alleen. Dankzij onze keiharde garantie op minimaal 10 jaar zorgeloos gebruik bespaart u eenvoudig op de belangrijkste bijkomende kostenposten:

Dankzij onze innovatieve klimaatkamerisolatie valt het energieverbruik gemakkelijk €0,50 per dag lager uit, zodat u maximaal €1 per dag betaalt. Dat betekent over 10 jaar een besparing van €1.825. Daarnaast koopt u direct vanuit onze fabriek, waardoor we geen dure dealer-marges hoeven te berekenen.

Die kostenbesparing gebruiken we om hoogwaardige onderdelen te plaatsen, zodat we u de in de branche ongekende 10 jaar garantie op álle onderdelen kunnen aanbieden. Ten opzichte van andere aanbieders die slechts 3 – 5 jaar garantie bieden op bijvoorbeeld de pomp(en) bespaart dit u eenvoudig een paar reparaties of vervangingen, goed voor nog eens €1.000.

Tenslotte zijn onze baden geschikt voor universele middelen voor het wateronderhoud. Daarmee bespaart u eenvoudig nog eens €100 per jaar, dus €1.000 in 10 jaar. Let wat dat betreft goed op de jacuzzi prijs én de kosten voor het gebruik en onderhoud. Een massagebad biedt meer massagekracht en is dankzij de unieke bouwwijze toch voordeliger in het gebruik. Op die manier kunt u een massagebad kopen voor een jacuzzi prijs, dankzij de €3.825 aan gebruikskosten die u in 10 jaar bespaart.

Massagebad of jacuzzi kopen: kenners kennen de beste keuze

Massagebad in plaats van een jacuzzi kopen? Direct bij onze fabriek in Nederland, zodat u geen dure dealermarge betaalt. Onze productspecialisten vertellen u graag meer over de baden voor 5 of 6 personen, net als over de andere modellen. Neem contact met ons op, we horen graag van u.

Kennersgeheimen onthuld!
Download de Jacuzzi Kennisgids 2018

Kenners kennen de invloed van de bouwwijze op de massagekracht, het energieverbruik en de levensduur. Download de Jacuzzi Kennisgids en kies de beste van 2 totaal verschillende bouwwijzen, ontdek het ideale land van afkomst van een jacuzzi en lees over de 3 belangrijkste bijkomende kosten naast de aanschafprijs.

Download Jacuzzi Kennisgids 2018