Massagebad of jacuzzi kopen: de verschillen

Een massagebad kopen in plaats van een jacuzzi: direct bij de fabrikant in Nederland. Dat betekent hoge kwaliteit voor een lage prijs. Profiteer van keiharde garantie om minimaal 10 jaar zorgeloos gebruik te maken van uw massagebad, zoals jacuzzi’s dat onmogelijk kunnen bieden.

Ontdek onze baden voor 3, 4, 5 of 6 personen, net als de commerciële keuze voor 7 personen. Het bad heeft verschillende krachtige massagezitjes en is volledig geïsoleerd voor een minimaal energieverbruik. Sterker nog, met een investering in onze baden en unieke bouwwijze kunnen de kosten per maand enorm omlaag. Dat betekent dat u voor €1 per dag op ieder moment in uw massagebad kunt, een energieverbruik lager dan dat van de meeste jacuzzi’s. Het massagebad staat daarvoor 24 uur per dag, 7 dagen per week perfect op temperatuur voor u klaar. Met krachtige massage, met de kracht en impact van een menselijke masseur.

Ik voel mij echt veel gelukkiger nu met onze Silverspas in bezit

Theo van Olmen

Sinds de aanschaf kan ik de medicijnen voor mijn rug overslaan

Rita Lowie

We merken echt wel dat dit inderdaad effect heeft op onze gewrichten en spieren.

Ingrid & Jef Michielsen

We zouden onze Silverspas niet weer willen missen in ons leven.

Tim Reviers

Massagebad: 3 tot 6-persoons

Het massagebad is net als een jacuzzi geschikt voor 3 tot 6 of zelfs 7 personen, afhankelijk van het model dat u kiest:

 • Silverspas 3: massagebad voor 3 personen
 • Silverspas 4: massagebad voor 4 personen
 • Silverspas 4XL: groot massagebad voor 4 personen
 • Silverspas 6: massagebad voor 6 personen
 • Silverspas 6XL: groot massagebad voor 6 personen
 • Silverspas 7: massagebad voor commercieel gebruik, geschikt voor 7 personen

Uiteraard kunt u het massagebad ook met 5 personen of gewoon met 2 personen gebruiken. Onze baden bieden diverse mogelijkheden om de massagekracht per zitje af te stellen op de manier zoals u daar gebruik van wilt maken. In de grotere modellen zijn er naast de massagezitjes cooldown-zitjes beschikbaar, om even bij te komen van de ontspannende massage. Het grote verschil tussen onze baden en een jacuzzi is de massagekracht. In onze massagebaden profiteert u in alle zitjes van maximale massagekracht, voor een bad dat meer biedt dan een jacuzzi.

Kosten van een massagebad of een jacuzzi

U kunt uw massagebad kopen bij ons in de showroom, aangrenzend aan onze eigen fabriek waar u zelfs even een kijkje kunt komen nemen. We laten u daar graag zien hoe we werken aan onze unieke Klimaatkamerbouw®, waarmee we zorgen voor een revolutie qua energiekosten. Lager dan in de gemiddelde jacuzzi, ondanks de veel grotere massagekracht.

De jacuzzi prijs en die van een massagebad bestaan namelijk uit meer dan de aanschafprijs alleen. Dankzij onze keiharde garantie op minimaal 10 jaar zorgeloos gebruik bespaart u eenvoudig op de belangrijkste bijkomende kostenposten:

Dankzij onze innovatieve klimaatkamerisolatie valt het energieverbruik gemakkelijk €0,50 per dag lager uit, zodat u maximaal €1 per dag betaalt. Dat betekent over 10 jaar een besparing van €1.825. Daarnaast koopt u direct vanuit onze fabriek, waardoor we geen dure dealer-marges hoeven te berekenen.

Die kostenbesparing gebruiken we om hoogwaardige onderdelen te plaatsen, zodat we u de in de branche ongekende 10 jaar garantie op álle onderdelen kunnen aanbieden. Ten opzichte van andere aanbieders die slechts 3 – 5 jaar garantie bieden op bijvoorbeeld de pomp(en) bespaart dit u eenvoudig een paar reparaties of vervangingen, goed voor nog eens €1.000.

Tenslotte zijn onze baden geschikt voor universele middelen voor het wateronderhoud. Daarmee bespaart u eenvoudig nog eens €100 per jaar, dus €1.000 in 10 jaar. Let wat dat betreft goed op de jacuzzi prijs én de kosten voor het gebruik en onderhoud. Een massagebad biedt meer massagekracht en is dankzij de unieke bouwwijze toch voordeliger in het gebruik. Op die manier kunt u een massagebad kopen voor een jacuzzi prijs, dankzij de €3.825 aan gebruikskosten die u in 10 jaar bespaart.

 

Massagebad of jacuzzi kopen: kenners kennen de beste keuze

Massagebad in plaats van een jacuzzi kopen? Direct bij onze fabriek in Nederland, zodat u geen dure dealermarge betaalt. Onze productspecialisten vertellen u graag meer over de baden voor 5 of 6 personen, net als over de andere modellen. Neem contact met ons op, we horen graag van u.

90 dagen Niet Goed, Geld Terug-garantie

Silverspas verbetert met voelbaar krachtige massage de lichamelijke en geestelijke kwaliteit van leven. We garanderen niets minder dan 100% tevredenheid met uw massagebad. Dankzij onze 100% onvoorwaardelijke 90 dagen Niet Goed, Geld Terug-garantie kunt u het bad eerst op uw gemak zelf ervaren: de overtreffende trap van zelf uitproberen.

Download de voorwaarden voor de Niet Goed, Geld Terug-garantie (PDF).

Zelf uitproberen?

Maak een afspraak in onze showroom in Rijen (NB) voor een proefzit in onze massagebaden. Hiermee verwerft u tevens het recht op onze 90-dagen Niet Goed, Geld Terug-garantie.

Plan een afspraak

Kennersgeheimen onthuld!
Download de Jacuzzi Kennisgids 2020

 • Wat kost een jacuzzi echt
 • Voorkom een miskoop
 • Herken de energieslurpers
 • 30 kritische vragen aan de verkoper
 • Meer dan 10.000x gedownload

Download Jacuzzi Kennisgids 2020
Kennisgids