Jacuzzi? Kies voor een massagebad

Een massagebad van Silverspas is een topkwaliteit jacuzzi met een unieke massagekracht, direct van de Nederlandse fabriek. Dat betekent hoge kwaliteit en hoge besparing. Profiteer van de keiharde garantie van minimaal 10 jaar zorgeloos gebruik zoals andere jacuzzi’s dat onmogelijk kunnen bieden.

Lees de reviews

Het verschil tussen een jacuzzi, whirlpool, massagebad en spa

Een jacuzzi is een bubbelbad. De term ‘jacuzzi’ is afkomstig van het Amerikaanse merk Jacuzzi, de uitvinder van bubbelbaden. Het merk werd zo populair dat de naam Jacuzzi een begrip op zich werd. Een whirlpool is vergelijkbaar met een jacuzzi, het verschil is dat het water in een jacuzzi bubbelt en in een whirlpool kolkt en beweegt (‘whirlt’). Het woord ‘spa’ is een afkorting voor ‘gezond door water’ in het Latijn. Deze term geldt voor alle baden met een heilzame werking, oftewel: elke jacuzzi, whirlpool of massagebad is een spa.

Een massagebad is een compleet ander concept dan een jacuzzi of whirlpool. De kwaliteit van de bouw, pompen en jets is zo hoog dat er een volle, krachtige massagestraal wordt geproduceerd. Die straal heeft de kracht van een menselijke massage. Hier is veel kennis en techniek voor nodig. Het verschil voel je direct, daarom nodigen we mensen graag uit om onze massagebaden te komen testen.

Maak ook een afspraak voor een vrijblijvend testbezoek

Benieuws hoe anderen het testbezoek hebben ervaren? Bekijk een filmpje:

Een massagebad biedt meer dan een jacuzzi, omdat het massage en bubbels in één is. De meerwaarde van een massagebad is groot. In warm water zijn uw spieren optimaal ontspannen, een krachtige massage dringt diep door en dit werkt enorm ontspannend. Mensen voelen zich frisser, zijn gezonder en slapen beter. Ook verlicht het aanzienlijk de pijn bij bijvoorbeeld spier- of rugklachten. Topsporters vergelijken een Silverspasmassage met die van de beste topsportmasseurs.

Een Silverspas massagebad kan alles wat een jacuzzi kan. Naast een heerlijke massage kunt u in onze baden dus ook lekker rustig ‘bubbelen’.

Benieuwd naar de ervaringen van klanten?
Neem contact op met Silverspas-bezitters bij u in de buurt

Wat maakt een Silverspas uniek?

Silverspas is de enige jacuzzi op de markt die op aanvraag en volgens een hoge Nederlandse kwaliteitsstandaard wordt gemaakt. We gebruiken de beste materialen die er te krijgen zijn en onze baden bevatten nooit Chinese of gelijksoortige componenten. Iedere andere jacuzzi is vanuit een ver land geïmporteerd en de productie van dit soort baden is van een heel andere kwaliteit. Dit geldt ook voor de meeste baden die worden verkocht als Europees fabrikaat. Dit soort jacuzzi bestaat soms tot wel 90% uit Chinese onderdelen en wordt alleen in Europa in elkaar gezet.

Daarbij is de Silverspastechniek compleet herontworpen en geoptimaliseerd voor watermassage. Het is dus ook technisch gezien een compleet ander product. Achter iedere Silverspas zit een enorme hoeveelheid kennis en passie voor kwaliteit. De bouwwijze, energiezuinigheid, duurzaamheid en vooral de massagekracht zijn uniek en anders dan iedere andere jacuzzi op de markt.

Hieronder zetten we de belangrijkste unieke eigenschappen op een rijtje:

 • Unieke techniek voor sublieme watermassage
 • Echt Nederlands product, op aanvraag gemaakt
 • Hoge prijs-kwaliteitverhouding door geen tussenhandel
 • Gegarandeerd laag energieverbruik
 • Hoogste garanties in de markt
 • Vrij van chemicaliën (geen chloor / zout)
 • Uitstekende ergonomie
 • Geluidsstil
 • Zeer veilig
 • Onderhoudsvrij

 

Iedere Silverspas heeft verschillende krachtige massagezitjes en is volledig geïsoleerd voor een minimaal energieverbruik. Sterker nog, met een investering in onze baden en unieke bouwwijze kunnen de kosten per maand enorm omlaag. Voor €1 per dag kunt op ieder moment in uw massagebad, een energieverbruik lager dan dat van de meeste gewone jacuzzi’s zonder massage. Het massagebad staat daarvoor 24 uur per dag, 7 dagen per week perfect op temperatuur voor u klaar. Met krachtige massage die de kracht en impact heeft van een menselijke masseur.

Ik voel mij echt veel gelukkiger nu met onze Silverspas in bezit

Theo van Olmen

Sinds de aanschaf kan ik de medicijnen voor mijn rug overslaan

Lotte Lowie

We merken echt wel dat dit inderdaad effect heeft op onze gewrichten en spieren.

Ingrid & Jef Michielsen

We zouden onze Silverspas niet weer willen missen in ons leven.

Tim Reviers

Massagebad: 3 tot 6-persoons

Het massagebad is net als een jacuzzi geschikt voor 3 tot 6 of zelfs 7 personen, afhankelijk van het model dat u kiest:

 • Silverspas 3: massagebad voor 3 personen
 • Silverspas 4: massagebad voor 4 personen
 • Silverspas 4XL: groot massagebad voor 4 personen
 • Silverspas 6: massagebad voor 6 personen
 • Silverspas 6XL: groot massagebad voor 6 personen
 • Silverspas 7: massagebad voor commercieel gebruik, geschikt voor 7 personen

Uiteraard kunt u het massagebad ook met 5 personen of gewoon met 2 personen gebruiken. Onze baden bieden diverse mogelijkheden om de massagekracht per zitje af te stellen op de manier zoals u daar gebruik van wilt maken. In de grotere modellen zijn er naast de massagezitjes cooldown-zitjes beschikbaar, om even bij te komen van de ontspannende massage. Het grote verschil tussen onze baden en een jacuzzi is de massagekracht. In onze massagebaden profiteert u in alle zitjes van maximale massagekracht, voor een bad dat meer biedt dan een jacuzzi.

Kosten van een massagebad of een jacuzzi

U kunt uw massagebad kopen bij ons in de showroom, aangrenzend aan onze eigen fabriek waar u zelfs even een kijkje kunt komen nemen. We laten u daar graag zien hoe we werken aan onze unieke Klimaatkamerbouw®, waarmee we zorgen voor een revolutie qua energiekosten. Lager dan in de gemiddelde jacuzzi, ondanks de veel grotere massagekracht.

De jacuzzi prijs en die van een massagebad bestaan namelijk uit meer dan de aanschafprijs alleen. Dankzij onze keiharde garantie op minimaal 10 jaar zorgeloos gebruik bespaart u eenvoudig op de belangrijkste bijkomende kostenposten:

Dankzij onze innovatieve klimaatkamerisolatie valt het energieverbruik gemakkelijk €0,50 per dag lager uit, zodat u maximaal €1 per dag betaalt. Dat betekent over 10 jaar een besparing van €1.825. Daarnaast koopt u direct vanuit onze fabriek, waardoor we geen dure dealer-marges hoeven te berekenen.

Die kostenbesparing gebruiken we om hoogwaardige onderdelen te plaatsen, zodat we u de in de branche ongekende 10 jaar garantie op álle onderdelen kunnen aanbieden. Ten opzichte van andere aanbieders die slechts 3 – 5 jaar garantie bieden op bijvoorbeeld de pomp(en) bespaart dit u eenvoudig een paar reparaties of vervangingen, goed voor nog eens €1.000.

Tenslotte zijn onze baden geschikt voor universele middelen voor het wateronderhoud. Daarmee bespaart u eenvoudig nog eens €100 per jaar, dus €1.000 in 10 jaar. Let wat dat betreft goed op de jacuzzi prijs én de kosten voor het gebruik en onderhoud. Een massagebad biedt meer massagekracht en is dankzij de unieke bouwwijze toch voordeliger in het gebruik. Op die manier kunt u een massagebad kopen voor een jacuzzi prijs, dankzij de €3.825 aan gebruikskosten die u in 10 jaar bespaart.

 

Massagebad of jacuzzi kopen: kenners kennen de beste keuze

Massagebad in plaats van een jacuzzi kopen? Direct bij onze fabriek in Nederland, zodat u geen dure dealermarge betaalt. Onze productspecialisten vertellen u graag meer over de baden voor 5 of 6 personen, net als over de andere modellen. Neem contact met ons op, we horen graag van u.

Zelf uitproberen?

Maak een afspraak in onze showroom in Rijen (NB) voor een proefzit in onze massagebaden. Hiermee verwerft u tevens het recht op onze 90-dagen Niet Goed, Geld Terug-garantie.

Plan een afspraak

Kennersgeheimen onthuld!
Download de Jacuzzi Kennisgids 2024

 • Wat kost een jacuzzi echt
 • Voorkom een miskoop
 • Herken de energieslurpers
 • 30 kritische vragen aan de verkoper
 • Meer dan 25.000x gedownload

Download Jacuzzi Kennisgids 2024
Kennisgids