Massagebad in plaats van een spa jacuzzi: tot meer dan een buitenspa in staat

De spa jacuzzi is een keuze voor aangename luxe. Een groot bad in de tuin: 24 uur per dag, 7 dagen per week op een aangename 38 °C. Maar, daar houdt het helaas op. De echte voordelen voor uw gezondheid bereikt u met massage. Een massagebad heeft daarom meer te bieden dan een buitenspa. In een massagebad ontspant u na een lange dag hard werken, dankzij massage met de kracht en impact van een masseur.

Outdoor spa: slechts baden in luxe

U heeft het verdiend om in luxe te baden in uw outdoor spa. Door hard te werken of lange dagen te maken. Of gewoon om de mooie momenten met anderen om u heen te vieren. Maar, wist u dat een massagebad tot meer in staat is dan een buitenspa? Met de juiste configuratie en bouwwijze kiest u voor een massagebad, dat meer te bieden heeft dan een traditionele jacuzzi of een spa.

U heeft dezelfde luxe spa om buiten van te genieten. Maar dan met de mogelijkheid om krachtige massages te starten. Zodat u kunt ontspannen, met anderen kunt zijn, geniet van uw mooie tuin en u bovendien kiest voor een gezonde massage van uw spieren. Om de spieren los te masseren, voor een betere doorbloeding. Met de resultaten van bewegen en sporten, maar dan door in uw massagebad in plaats van in een eenvoudige spa voor buiten plaats te nemen.

Meer dan een spa of jacuzzi

Bij Silverspas bouwen we krachtige massagebaden. Met de luxe uitstraling van een spa en jacuzzi, voorzien van krachtige massagestralen. Voor meer dan een luxe spa, dankzij een bad dat bijdraagt aan uw lichamelijke en mentale welbevinden. Ooit gestart vanuit onze eigen zoektocht naar een outdoor spa die de kracht had om te masseren. Maar nooit gevonden, waarna we besloten de baden zelf te gaan bouwen. En inmiddels uitgegroeid tot een bijzondere speler in de markt.

Met een Silverspas kiest u voor meer dan een spa of jacuzzi. Een massagebad in plaats van een eenvoudige buitenspa, met het gevoel van luxe en klasse. Gecombineerd met krachtige massage, op basis van ongeëvenaard dikke stralen. Voor meer dan een outdoor spa, waarin u met anderen ontspant en geniet van de mooie momenten. Terwijl u op het volgende moment kiest voor een inspannende massage met de kracht en impact van een menselijke masseur.

Mogelijk dankzij onze unieke bouwwijze, op basis van volledige Klimaatkamerbouw®. Steeds vaker geïmiteerd, maar nooit geëvenaard. Volledige Klimaatkamerbouw® waarmee we het energieverbruik als enige zwart-op-wit durven te garanderen, terwijl u kunt rekenen op massagekracht zoals geen ander bad die zal bieden. En dat zeggen we niet alleen zelf, dat is wat onze klanten ons vertellen.

Meer dan een spa kopen: Silverspas

Niet voor niets komen er steeds meer tevreden Silverspas-gebruikers bij, ook bij u in de buurt. We veranderen de markt voor spa’s en jacuzzi’s naar een markt voor massagebaden. Wilt u meer dan een spa kopen of daar in ieder geval meer over weten? Neem contact met ons op. We horen graag van u.

Kennersgeheimen onthuld!
Download de Jacuzzi Kennisgids 2024

  • Wat kost een jacuzzi echt
  • Voorkom een miskoop
  • Herken de energieslurpers
  • 30 kritische vragen aan de verkoper
  • Meer dan 25.000x gedownload

Download Jacuzzi Kennisgids 2024
Kennisgids