Laagste energieverbruik

Keiharde energieverbruiksgarantie met de onafhankelijke Efergy® energiemeter

Energieverbruiksgarantie op papier

Ieder Silverspas massagebad is gebouwd volgens onze klimaatkamerbouw en wordt standaard geleverd met een onafhankelijke Efergy® energiemeter. Deze meet het volledige energieverbruik van het massagebad, zowel in standby als tijdens gebruik. We beloven niet zomaar het laagste energiegebruik, we garanderen dat met de harde cijfers van de energiemeter. Heeft het bad toch meer energie verbruikt dan opgegeven op deze pagina over energieverbruik? Dan betalen we het verschil direct terug.

Voorwaarden Energieverbruiksgarantie

Energieverbruik

Het energieverbruik valt uiteen in twee categorieën: het verbruik tijdens gebruik en het standby verbruik. Het bad staat veruit het grootste deel van de dag in standby. Tijdens de standby fase wordt zowel de watertemperatuur als de waterkwaliteit op peil gehouden.

Tijdens gebruik

Een half uur massage met de menselijke kracht en impact van een masseur kost u in een Silverspas massagebad gemiddeld €0,37. Een jaar lang twee keer per week laten masseren in uw Silverspas massagebad kost daarmee aan energieverbruik net zoveel als een enkel bezoek aan een professionele manuele masseur. De precieze kosten hangen af van uw keuze voor onze Sterk®, Sterker® of Sterkst® krachtconfiguratie, het aantal personen waarmee u in het bad zit en de massagekracht die u activeert.

In stand-by

Tijdens standby ligt het energieverbruik aanzienlijk lager. De kosten om het bad 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruiksklaar op 38° te houden en een uitstekende waterkwaliteit te waarborgen bedragen maximaal € 32,50 per maand (op basis van € 0,20 per kWh) .

Werking van de Efergy® energiemeter

De energiemeter die u bij uw bad krijgt bestaat uit een zender en een draadloze ontvanger. We installeren de zender in uw massagebad of meterkast, die daar het energieverbruik meet. De zender stuurt deze gegevens realtime draadloos naar de ontvanger. De ontvanger beschikt over een duidelijk scherm waarop u het realtime energieverbruik kunt zien, net als het historische energieverbruik van uw massagebad. Door het energietarief van uw energieleverancier in te voeren kunt u het verbruik tevens in werkelijke euro’s weergeven. Daarnaast kunt u de ontvanger aansluiten op uw computer en met de bijgeleverde software het energieverbruik van uw bad in duidelijke grafieken en tabellen weergeven.

Kennersgeheimen onthuld!
Download de Jacuzzi Kennisgids 2022

  • Wat kost een jacuzzi echt
  • Voorkom een miskoop
  • Herken de energieslurpers
  • 30 kritische vragen aan de verkoper
  • Meer dan 25.000x gedownload

Download Jacuzzi Kennisgids 2022
Kennisgids