Massagebad in plaats van een bubbelbad voor buiten

Een bubbelbad voor buiten om met z’n tweeën of met vrienden gebruik van te maken. Leuk ter ontspanning en om in warm water te zitten. Maar, daar houdt het mee op. Een massagebad biedt ook die mogelijkheid om te bubbelen, maar ondertussen veel meer dan dat. Kies net als onze klanten bij u uit de buurt voor serieuze massagekracht, op basis van pure kwaliteit.

Het massagebad is net als een eenvoudig bubbelbad voor buiten beschikbaar in diverse modellen, voor 3 tot 6 of zelfs 7 personen. Echter, gebouwd met onderdelen van de hoogste kwaliteit, zodat we u daar anders dan bij een bubbelbad de langste en meest uitgebreide garanties op kunnen aanbieden. Met een maximaal energieverbruik van €1 per dag en een perfecte waterkwaliteit, zodat het massagebad 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaarstaat.

Net als een eenvoudig bubbelbad in de tuin: tot 6 of 7 personen

Een bubbelbad voor buiten is heerlijk om samen van te genieten, net als met vrienden of familie. Een massagebad biedt dezelfde ruimte, maar dan met de mogelijkheid tot serieuze massages in plaats van eenvoudige bubbels. We zetten de beschikbare modellen graag voor u op een rij:

Op die manier is er altijd een massagebad beschikbaar in het formaat dat u zoekt.

 Tip: we weten uit de praktijk dat het met name de eerste maanden leuk is om vrienden en familie uit te nodigen om samen in uw massagebad te zitten, net als met een bubbelbad in de tuin. Daarna zal u er wellicht vooral samen of met de kinderen inzitten. Houd daar rekening mee bij de keuze voor het formaat.

Kies geen buiten bubbelbad: kies voor kwaliteit

Met uw buiten bubbelbad kiest u voor voordeel op de aanschafprijs, maar ook voor een eenvoudig bad. Met een massagebad uit onze eigen Nederlandse fabriek kiest u voor kwaliteit. U profiteert van onze keiharde energieverbruiksgarantie, waarmee we garanderen dat u maximaal €1 per dag aan energie betaalt. Bovendien kunt u rekenen op de langste levensduur, die we opnieuw zwart-op-wit garanderen. Wij garanderen minimaal 10 jaar onbezorgd gebruik van uw bad, zodat u niet al na 3 – 5 jaar onderdelen hoeft te laten vervangen. En tenslotte garanderen we de hoogste waterkwaliteit, omdat onze massagebaden gewoon geschikt zijn voor universele onderhoudsmiddelen.

Tip: u kiest voor kwaliteit, waarmee u na de aanschaf eenvoudig op de gebruikskosten bespaart. Onze productspecialisten rekenen u graag voor hoe onze massagebaden ten opzichte van een bubbelbad voor in de tuin u in 10 jaar minimaal €3.825 voordeel opleveren.

Massagebad in plaats van een bubbelbad kopen: neem contact op

Enthousiast geworden en een massagebad in plaats van een bubbelbad voor buiten kopen? Of meer informatie ontvangen over het energieverbruik, de garanties en het wateronderhoud van een massagebad voor in de tuin? Neem contact met ons op, dan vertellen onze productspecialisten u er graag meer over.

Kennersgeheimen onthuld!
Download de Jacuzzi Kennisgids 2018

Kenners kennen de invloed van de bouwwijze op de massagekracht, het energieverbruik en de levensduur. Download de Jacuzzi Kennisgids en kies de beste van 2 totaal verschillende bouwwijzen, ontdek het ideale land van afkomst van een jacuzzi en lees over de 3 belangrijkste bijkomende kosten naast de aanschafprijs.

Download Jacuzzi Kennisgids 2018