Massagebad in plaats van een bubbelbad voor buiten

Een bubbelbad voor buiten om met z’n tweeën of met vrienden gebruik van te maken. Leuk ter ontspanning en om in warm water te zitten. Maar, daar houdt het mee op. Een massagebad biedt ook die mogelijkheid om te bubbelen, maar ondertussen veel meer dan dat. Kies net als onze klanten bij u uit de buurt voor serieuze massagekracht, op basis van pure kwaliteit.

Het massagebad is net als een eenvoudig bubbelbad voor buiten beschikbaar in diverse modellen, voor 3 tot 6 of zelfs 7 personen. Echter, gebouwd met onderdelen van de hoogste kwaliteit, zodat we u daar anders dan bij een bubbelbad de langste en meest uitgebreide garanties op kunnen aanbieden. Met een maximaal energieverbruik van €1 per dag en een perfecte waterkwaliteit, zodat het massagebad 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaarstaat.

Ik voel mij echt veel gelukkiger nu met onze Silverspas in bezit

Theo van Olmen

Sinds de aanschaf kan ik de medicijnen voor mijn rug overslaan

Rita Lowie

We merken echt wel dat dit inderdaad effect heeft op onze gewrichten en spieren.

Ingrid & Jef Michielsen

We zouden onze Silverspas niet weer willen missen in ons leven.

Tim Reviers

Net als een eenvoudig bubbelbad in de tuin: tot 6 of 7 personen

Een bubbelbad voor buiten is heerlijk om samen van te genieten, net als met vrienden of familie. Een massagebad biedt dezelfde ruimte, maar dan met de mogelijkheid tot serieuze massages in plaats van eenvoudige bubbels. We zetten de beschikbare modellen graag voor u op een rij:

Op die manier is er altijd een massagebad beschikbaar in het formaat dat u zoekt.

 Tip: we weten uit de praktijk dat het met name de eerste maanden leuk is om vrienden en familie uit te nodigen om samen in uw massagebad te zitten, net als met een bubbelbad in de tuin. Daarna zal u er wellicht vooral samen of met de kinderen inzitten. Houd daar rekening mee bij de keuze voor het formaat.

Uitstekende isolatie voor minimaal energieverbruik

Die uitstekende isolatie in het massagebad is het resultaat van onze unieke bouwwijze. We hergebruiken restwarmte van de pompen, door de hoge temperaturen door te laten dringen in het badwater. Een gratis verwarmingselement om het traditionele energieslurpende verwarmingselement grotendeels te ontlasten.

Een slimme keuze voor uw massagebad, waardoor het energieverbruik stukken lager uitvalt dan bij een jacuzzi in de tuin. Uw bad is 24 uur per dag, 7 dagen per week op temperatuur. Voor slechts €1 per dag aan energie, zwart-op-wit gegarandeerd door de gratis energiemeter die we meeleveren. We durven u als enige een keiharde Energieverbruiksgarantie aan te bieden, waarbij we een eventueel hoger verbruik meteen aan u terugbetalen. Geen zorgen over het energieverbruik, zodat u voordelig gebruik kunt maken van uw massagebad in plaats van een jacuzzi voor buiten.

Kies geen buiten bubbelbad: kies voor kwaliteit

Met uw buiten bubbelbad kiest u voor voordeel op de aanschafprijs, maar ook voor een eenvoudig bad. Met een massagebad uit onze eigen Nederlandse fabriek kiest u voor kwaliteit. U profiteert van onze keiharde energieverbruiksgarantie, waarmee we garanderen dat u maximaal €1 per dag aan energie betaalt. Bovendien kunt u rekenen op de langste levensduur, die we opnieuw zwart-op-wit garanderen. Wij garanderen minimaal 10 jaar onbezorgd gebruik van uw bad, zodat u niet al na 3 – 5 jaar onderdelen hoeft te laten vervangen. En tenslotte garanderen we de hoogste waterkwaliteit, omdat onze massagebaden gewoon geschikt zijn voor universele onderhoudsmiddelen.

Tip: u kiest voor kwaliteit, waarmee u na de aanschaf eenvoudig op de gebruikskosten bespaart. Onze productspecialisten rekenen u graag voor hoe onze massagebaden ten opzichte van een bubbelbad voor in de tuin u in 10 jaar minimaal €3.825 voordeel opleveren.

Massagebad in plaats van een bubbelbad kopen: neem contact op

Enthousiast geworden en een massagebad in plaats van een bubbelbad voor buiten kopen? Of meer informatie ontvangen over het energieverbruik, de garanties en het wateronderhoud van een massagebad voor in de tuin? Neem contact met ons op, dan vertellen onze productspecialisten u er graag meer over.

Zelf uitproberen?

Maak een afspraak in onze showroom in Rijen (NB) voor een proefzit in onze massagebaden. Hiermee verwerft u tevens het recht op onze 90-dagen Niet Goed, Geld Terug-garantie.

Plan een afspraak

Kennersgeheimen onthuld!
Download de Jacuzzi Kennisgids 2024

  • Wat kost een jacuzzi echt
  • Voorkom een miskoop
  • Herken de energieslurpers
  • 30 kritische vragen aan de verkoper
  • Meer dan 25.000x gedownload

Download Jacuzzi Kennisgids 2024
Kennisgids