Massagebad voor vier volwassenen

De Silverspas 4 is ons compacte model voor een krachtige massage. De 4 volwaardige massagezitjes zijn geplaatst binnen dezelfde afmetingen als ons meest compacte massagebad. Een sociale keuze, geschikt voor 4 volwassenen.

De kracht van de massage:
Sterk®, Sterker® of Sterkst®?

Silverspas massagebaden zijn verkrijgbaar in 3 verschillende krachtige uitvoeringen. Met elke uitvoering regelt u dankzij 6 verschillende standen zelf de massagekracht. Zowel voor het gehele bad als per massagezitje. De kracht van de massage is afhankelijk van "de 3 D's van Silverspas massage": Druk, Dikte en Draaicirkel van de massagestralen.

Sterk®

De Sterk®-configuratie van het massagebad zorgt met een krachtige massagepomp en de turbopomp voor de Silverspas Turbomassage® voor 1,17 bar Druk op de massagestralen. Krachtiger dan u in ieder ander bad zal ervaren. De stralen zijn tot maar liefst 15 millimeter Dik en roteren met een Draaicirkel tot wel 9 centimeter. De Sterk®-configuratie blijkt voor 85% van onze gebruikers de beste keuze.

Sterker®

De Sterker®-configuratie van het massagebad zorgt met 2 massagepompen en de turbopomp voor de Silverspas Turbomassage® voor 1,38 bar Druk op de massagestralen. Dit is geschikt voor professionele therapeutische toepassingen. De stralen zijn 20 millimeter Dik en hebben voor therapeutische doeleinden een Draaicirkel tot 15 centimeter.

Sterkst®

De Sterkst®-configuratie zorgt met 3 massagepompen en de turbopomp voor de Silverspas Turbomassage® voor 1,72 bar Druk op de massagestralen. De toevoeging van de krachtige 35 millimeter Dikke Brandslang® maakt therapeutische toepassingen speciaal voor de onderrug mogelijk. De professionele keuze voor rugklachten.

Let op! Om veilig gebruik te maken van de krachtige Silverspas massagebaden adviseren wij u de meegeleverde zware schootkussens op schoot te houden om op uw plaats te blijven zitten.

Het meest complete massagebad

Waterdichte 8-weg surround speaker

Pittig, chic en luider dan leven: bij uw Silverspas massagebad ontvangt u standaard de FUGOO Style XL. Deze waterdichte surround speaker heeft 8 akoestische drivers voor diepe bastonen en produceert echt krachtig 360° geluid. Valt de speaker per ongeluk in het water? De FUGOO blijft gewoon drijven!

Een jaar lang wateronderhoud

Een bad met kristalhelder water: prettig voor de huid en uiterst hygiënisch. U krijgt standaard 12 maanden wateronderhoud cadeau, zodat u daar geen extra kosten voor hoeft te maken. Na het eerste jaar kunt u gewoon weer bij ons terecht voor Silveszt Natural®, het product dat we daarvoor adviseren.

2 + 2 filter cartridges

Iedere Silverspas wordt standaard geleverd met 2 + 2 filter cartridges. Er zitten er 2 in het bad en u heeft er 2 als reserve. Deze dubbele set gaat gemakkelijk 3 tot 4 jaar mee dus daar heeft u voorlopig geen omkijken naar.

Levering en installatie door de makers zelf

De levering en installatie in Nederland en België door onze eigen massagebad specialisten uit de fabriek is standaard inbegrepen in de prijs. Zij leveren het massagebad volledig gevuld met water en gebruiksklaar af. Ze installeren de afdekcover en de coverlifter en sluiten het bad op de beschikbare stroomvoorziening aan. Tevens lichten ze de werking van het bad en het wateronderhoud tot in detail toe.

Zware schootkussens voor een stabiele massage

Het water draagt tijdens de massage bij aan gewichtloosheid. Zware schootkussens gevuld met zand helpen u ontspannen op de juiste plek te blijven zitten tijdens een maximaal krachtige massage. De kussens wegen boven water 12 kg, terwijl ze onder water comfortabel zorgen voor de gewenste stabiliteit. Voor ieder massagezitje in het bad ontvangt u een zwaar schootkussen.

Efergy® energiemeter

Bij Silverspas beloven we u niet zomaar het laagste energieverbruik: dat garanderen we. De Efergy® energiemeter houdt het lage energieverbruik nauwkeurig voor u bij. Verbruikt het massagebad toch meer dan beloofd? Dan betalen wij u het verschil aan energieverbruik direct terug.

Precision MassageJet®

De ergonomische zitjes en optimaal geplaatste massagestralen masseren alle spiergroepen in het lichaam. Om pijnlijke kabels en knopen in specifieke spieren extra aandacht te geven ontvangt u standaard onze Precision MassageJet®. Deze flexibele en draagbare roterende jet richt u eenvoudig op de spieren en spiergroepen die u afzonderlijk wilt masseren.

Afdekcover

De Silverspas afdekcover is extra dik voor uitstekende isolatie en loopt vanaf het midden schuin af naar de zijkant. Hierdoor blijft er geen water op staan na regen. Dankzij de sloten komt de wind er niet onder en kunnen kinderen niet zonder toezicht het bad in. Standaard met 10 jaar garantie. U heeft de keuze uit diverse kleuren.

Coverlifter

Gebruik de Covermate Easy om de afdekcover met één hand van het bad te tillen en weer terug te plaatsen of kies een van de andere modellen. We leveren standaard een coverlifter naar keuze met iedere Silverspas mee, afkomstig van de toonaangevende fabrikanten Leisure Concepts en Cover Valet .

Opstaptrapje

Het opstaptrapje voor het massagebad leveren we mee in een bijpassende kleur. Het opstaptrapje is bestand tegen alle weersinvloeden, zoals die van krachtige zonnestralen (UV-proof). De antislipgroeven in de traptreden voorkomen uitglijden en zorgen voor een veilige instap in het massagebad.

Dompelpomp

Met de standaard meegeleverde Gardena® Dompelpomp pompt u eenvoudig 2 tot 4x per jaar het bad leeg om het water te verversen. Dit werkt stukken sneller, praktischer en bovendien hygiënischer dan het gebruik van een afvoer in het bad zelf.

Het zware schootkussen

De grip in de ergonomische massagezitjes in de kuip van het bad is niet altijd opgewassen tegen de grote massagekracht van de waterstralen. Met onze zware schootkussens met 12 kg zand blijft u tijdens een krachtige Silverspas massage comfortabel op de juiste plek zitten.

De Brandslang®

De Brandslang® is een massagestraal met een diameter van 3,5 cm en is daarmee dikker dan alle andere jets die er beschikbaar zijn. De Brandslang® is aangesloten op een eigen massagepomp, van het type dat normaal gesproken verantwoordelijk is voor de massagekracht in het totale bad. Een impactvolle waterstraal met de menselijke kracht van een massage, zoals u die in geen ander massagebad kunt ervaren.

De Turbomassage®

Onze turbopomp injecteert bovenop de reguliere lucht bij de waterstralen extra warme lucht onder hoge druk. Die hoge druk voor de warme lucht uit de klimaatkamer creëert 2x zoveel kracht voor de massage in ieder Silverspas massagebad.

>

De Massagekraag®

Zet u met de Massagekraag® schrap voor de krachtigste massage in een Silverspas massagebad. De kraag met krachtige nek- en schouderjets steekt volledig over de schouders heen, om u comfortabel op uw plek te kunnen houden.

De kracht van water

Ervaar de onverstoorbare kracht van water in Silverspas massagebaden. Krachtige massage met de druk van een metershoge klaterende waterval. Dikke waterstralen met de kracht van de vingers en handpalmen van een masseur om de spierknopen in het lichaam los te masseren. Ervaar voelbare impact op de huid en het lichaam.

Vraag de prijs aan van de
Silverspas 4

  De relatief zeer voordelige prijzen van onze baden zijn op aanvraag. Bel ons op telefoonnummer 088-1309300 of gebruik de onderstaande button.  

Vraag de prijs aan
Silverpas 4

Kenmerken van de
Silverspas 4

4 personen 211 x 163 x 90 cm
 • Compact voor een krachtige massage
 • Vier volwaardige massagezitjes
 • Geschikt voor 4 volwassenen
 • Silverspas Massagekraag®
 • Silverspas Turbomassage®
 • Professionele massagekracht
 • Klimaatkamerisolatie
 • Gegarandeerd laag energieverbruik
 • 10+ jaar garantie op alle onderdelen
 • Gebouwd in eigen Nederlandse fabriek
Technische specificaties (PDF)

Kennersgeheimen onthuld!
Download de Jacuzzi Kennisgids 2018

 • 50 kennersgeheimen onthuld
 • Wat kost een jacuzzi echt
 • Voorkom een miskoop
 • Herken de energieslurpers
 • 30 kritische vragen aan de verkoper
 • 10.000+ downloads

Download Jacuzzi Kennisgids 2018