Eco One – introductie

Eco One is een mix van natuurlijke ingrediënten die vervuiling op geheel natuurlijke wijze (biologisch) verwijdert. Eco One is biologisch afbreekbaar, milieuvriendelijk en zeer geschikt voor mensen met een gevoelige huid of mensen die niet blootgesteld willen worden aan desinfectiemiddelen zoals chloor. Het water van uw jacuzzi kan 100% chloorvrij blijven tijdens gebruik. Eco One hoeft u slechts 1x per maand toe te voegen aan het water.

Werking
De vervuiling van het water in een jacuzzi bestaat uit deeltjes van verschillende grootte. De filters in een jacuzzi filteren de grotere vuildeeltjes uit het water. De filters zijn echter niet in staat om ook de kleinere vuildeeltjes uit het water te filteren. Normaal worden deze vuildeeltjes afgebroken door aggresieve desinfectiemiddelen zoals chloor. Eco One werkt anders. De ingrediënten in Eco One trekken vuildeeltjes naar zich toe waardoor kleinere vuildeeltjes samenklonteren en dus grotere vuildeeltjes vormen die wel door de filters afgevangen kunnen worden. Daarnaast zorgt Eco One ervoor dat de filtervezels dichter komen te zitten waardoor de filters kleinere vuildeeltjes af kunnen vangen dan normaal.

Hoe vaak moet het water vervangen worden?
Met dit systeem dient het water in de jacuzzi gemiddeld om de 6 maanden vervangen te worden. Afhankelijk van het gebruik kan deze periode langer of korter zijn.

Kennersgeheimen onthuld!
Download de Jacuzzi Kennisgids 2024

  • Wat kost een jacuzzi echt
  • Voorkom een miskoop
  • Herken de energieslurpers
  • 30 kritische vragen aan de verkoper
  • Meer dan 25.000x gedownload

Download Jacuzzi Kennisgids 2024
Kennisgids